Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Hur gör man när man anmäler sitt barn till tävling"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Hur gör man när man anmäler sitt barn till tävling


Rutiner för hur man gör då man anmäler sig till tävling:
 
Man anmäler själv sitt barn via tävlingskalendern som finns på Idrott Online, man kan hitta tävlingskalendern via Fjällvinden hemsida, tävlingskalender»

Där letar man upp den tävling man ska anmäla barnet till och klickar på den tävlingen, sedan på ”till anmälan”. Skriv in ditt barns namn i rutan och namnet kommer då upp i stora rutan nedanför namnet. Klicka på namnet och sedan på ”anmäl mig”. Om barnets namn inte kommer upp kan man klicka på pilen till höger om ”Aktiv i gren” och byta till antingen alpint eller alla grenar.

Klicka på anmäl mig och välj sedan rätt klass och spara anmälan. Nu kan man gå tillbaka till Evenemang och titta på anmälan för att se om barnets namn finns med i listan över anmälda.

Var och en ska betala startavgiften till tävlingen. Det står i inbjudan till tävlingen vilket kontonummer pengarna ska betalas in till och vad det kostar, eller om den arrangerande föreningen fakturerar startavgifterna i efterhand.  För hemmatävlingar arrangerade av Fjällvinden behöver man inte betala någon startavgift.

På tävlingen betalar man liftkortet själv, likaså boendet. Spara alla kvitton för att sen ha möjligheten att ta ut åkarersättning om man skrivit på åkaröverenskommelsen.

Inga nyheter är skapade

baltc1m


 

 

 

 


 

Team Fjällvinden

 

Kansliet informerar:

Copyright hela hemsidan: Tärna IK Fjällvinden

Kansliets öppettider Må-Fre 9.00-12.00

Telefon: 0954-10109

Bg 135-5429

Swish 123 137 584 9

IBAN
SE24 8000 0842 0251 3236 6005
Swift
SWEDSESS

Postadress:
Tärna IK Fjällvinden - Skidor
Västra Strandvägen 1
92531 Tärnaby

Besöksadress:
Västra Strandvägen 1
92531 Tärnaby

Kontakt:
Tel: 095410109
E-post: info@fjallvinden.com

Se all info